Adományozás

Újra megnyílt a Segélyszervezet adománypontja a Bazilikánál

A járványhelyzet miatt tavaly elmaradtak a karácsonyi vásárok, de ma újra megnyithatta Adományboltját az Ökumenikus Segélyszervezet a budapesti Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén. Az ünnepi hangulatú találkozásoknak és élményeknek helyet adó Szent István téren lehetőség lesz a segélyszervezet munkájának megismerésére és a karitatív szervezet által egész évben segített rászorulók támogatására is.

Az egész adventben nyitva tartó szeretet.éhség. Adománypont idén is két házikóból áll: egy különleges boltból és egy mézeskalácsszív sütödéből. Az Adományboltban megvásárolható ajándéktárgyakkal nemcsak a megajándékozottnak szerzünk örömet, hanem az árba épített adományból rászoruló családok ünnepét, illetve hétköznapjait is jobbá tehetjük. Az itt elérhető kézműves ajándéktárgyakat igazán egyedivé az teszi, hogy a segélyszervezet intézményeiben élő rászoruló családok, gyermekek vagy éppen a szervezet hajléktalan intézményeiben lakók készítették őket. Az Adománybolt mellett kapott idén is helyet a Segélyszervezet szeretet.éhség. sütödéje, ahol az önkéntesek folyamatosan készítik a szebbnél szebb mézeskalács szívecskéket, hogy azokkal köszönjék meg az adományozók perselybe dobott vagy a HelloPay bankkártyás terminálnál nyújtott támogatását. Az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható.

Emellett nemcsak az Adományponton, hanem a vásár egész területén lehet csatlakozni az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. adománygyűjtéséhez. Aki az árusoknál, illetve vendéglátó standoknál bankkártyával fizet, annak a Hellopay fizetési rendszere felkínálja, hogy a vásárlás értékének 5-10-15 vagy 20 százalékát egy mozdulattal hozzá adja a végösszeghez, így hozzájárulva a segélyszervezet gyűjtéséhez.