Adományozás
A szeretet nem…

A szeretet nem…

A szeretet nem árt - Facebook és Instagram

Hazai hírességek bevonásával készített szemléletformáló kampánnyal indítottuk el a A szeretet nem árt Facebook és Instagram oldalait. Célunk, hogy olyan, a címlapokra kerülő esetek keltette felháborodási hullámokon túlmutató, mértékadó közösségi felületeket hozzunk létre, melyek valóban elősegítik a bántalmazás minden formája elleni küzdelmet. Az oldalak sokszínű, minőségi tartalmáért a kapcsolati erőszak érintettjeinek, áldozatainak segítésében évtizedes tapasztalattal rendelkező szakértőink, a krízisambulanciákon dolgozó munkatársaink felelnek.

A megosztott információk, cikkek, videók, interjúk hiteles, gyakorlati tapasztalatokon alapuló tanácsokat nyújtanak a kapcsolati erőszak érintettjeinek, és azoknak, akik a környezetükben tapasztalnak bántalmazást. Az oldalakkal szervezetünk célja, hogy párbeszédet indítsunk el a témában, így a követők közé várunk téged is, ha tenni szeretnél a kapcsolati erőszak ellen. Ehhez úgy tudsz a legjobban hozzájárulni, ha megosztásokkal segítesze, hogy a szemléletformáló és segítő üzenetek minél többekhez eljuthassanak.

A szeretet nem árt - Facebook és Instagram

Itt érheted el "A szeretet nem árt" oldalait

Figyelemfelkeltő videó

A kampányt egy figyelemfelkeltő videóval indítottuk, melyben ismert emberek mondják el, számukra mik azok a dolgok, amik nem férnek bele semmilyen kapcsolatba, nem egyeztethetők össze a szeretet fogalmával. BeniiPowa, Iszak Eszter, Katus Attila, Kárpáti Rebeka, Lékai-Kiss Ramóna, Mádai Vivien, Nagy Ervin, Szabados Ágnes, Vastag Csaba és Wolf Kati mind önmagukban is elgondolkodtató mondatokkal álltak a kamera elé.

Fotósorozat sztárokkal

Az ügy mellé állt szereplőkről a videós tartalmon túl egy fotósorozat is készült, melyen egy szív alakú táblára írt üzenettel állnak ki a bántalmazottak mellett. Ezeket az üzeneteket osztják meg sorra a közösségi oldalak bevezető kampányában egy-egy rövid írás kíséretében, hogy megmutassák, milyen témákkal foglalkoznak majd az oldalakon. A képek és videók megosztásával azt szeretnék elérni, hogy minél többek csatlakozzanak a közösséghez.

Ismerd meg szervezetünk kapcsolati erőszak elleni tevékenységét!

Partnerünk a kapcsolati erőszak elleni küzdelemben