fbpx
Rendkívüli áradások Líbiában - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás
Ingyenes pénzügyi tanácsadás bántalmazottaknak

Ingyenes pénzügyi tanácsadás bántalmazottaknak

Már pénzügyi szakértő is segít az Online Anonim Tanácsadás felületünkön

Pénzügyi döntéseink hosszú időre meghatározzák az életünket. Optimális esetben az elérhető lakás- és áruhitelek, családtámogatási rendszerek segítenek megvalósítani azon céljainkat, amelyek elérésével nyugodtabban, komfortosabban, boldogabban élhetünk. Sajnos azonban nem mindig minden alakul jól, nem látunk a jövőbe.

Bántalmazó kapcsolatban élsz? Oszd meg velünk a mérlegelés alatt álló pénzügyi kérdéseidet, félelmeidet. Online felületünkön anonim maradhatsz.

Van, hogy valamilyen betegség, vagy munkahely elvesztése húzza keresztül a számításainkat. Még nehezebb a helyzet, ha a családon belül olyan nem várt dolgok történnek, amik alapjaiban változtatják meg terveinket, sőt egész életünket.

A kapcsolati erőszak áldozatai nagyon nagy nehézségekkel kerülnek szembe. Rettegnek attól,  hogy akivel együtt élnek, mikor veri meg őket újra, attól, hogy mikor töri össze megint az önbecsülésüket, mikor kell megtenniük olyat, amit nem szeretnének, mikor korlátozzák, szigetelik el őket a szeretteitől.

A kapcsolati erőszaknak van azonban egy másik oldala is, ami megnehezíti az áldozatok döntéseit, ami ellehetetleníti a kilépési szándékukat, odakötözi a bántalmazóhoz egy életre, vagy éppen az új életük felépítése elé gördít óriási akadályokat. Az anyagi nehézségek, melyek sorozatát a bántalmazó kapcsolat az esetek többségében szintén magával hozza. Közösen felvett hitelek, kezességvállalások, megigényelt családtámogatások, melyek egykor a lehetőségeket hozták el, a bántalmazó helyzetben azonban a lehetetlennel állítják szembe az erőszakot elszenvedőt. Nem is beszélve azokról az esetekről, amikor a bántalmazó kényszerítette az erőszak érintettjét arra, hogy felvegyen egy – egy hitelt, vagy az ő nyomására vállalta a kezességet.

Mit lehet ilyenkor tenni? Át tudja-e ütemezni a hiteleket a bántalmazott? Van-e olcsóbb? Van-e valamilyen plusz segítség, amit ilyenkor igénybe vehet az érintett ?

Mindezen kérdések megválaszolására mostantól van lehetőség az Online Anonim Tanácsadás felületén, ahol már pénzügyi szakértő is várja a kérdéseket, történeteket. Érdemes felkeresni a szakértőnket, ha valamilyen pénzügyi döntés előtt állsz, akár az újrakezdés miatt, akár amiatt, mert már úgy érzed biztonságban vagy és elég erős ahhoz, hogy megtedd a következő lépést.

 

Ingyenesen kérhetsz tanácsot szakértőnktől, akivel biztonságos módon, név nélkül, teljes titoktartás mellett tudsz kapcsolatba lépni a segélyszervezet online felületén. Oszd meg velünk a mérlegelés alatt álló pénzügyi kérdéseidet, félelmeidet. Együtt könnyebb. Pénzügyi tanácsadónk segít átgondolni, mi lehet a legjobb lépés, merre érdemes tovább menni, milyen plusz információkra lehet szükség ahhoz, hogy megfelelő döntéseket tudd meghozni.

Kérdezz bátran, anonim módon! Pénzügyi tanácsadónk írásban válaszol.

Támogató partnerünk: