Adományozás

Augusztus 11-én, pénteken egy könnyed nyáresti kikapcsolódásra, a Jótékonysági Piknik+Mozira várunk minden érdeklődőt a kaposvári Városligetbe, ahol idén a Star Wars 4 – Egy új remény című film érkezik a csillagos ég alatti óriás vászonra!

A 17 órakor kezdődő piknik különleges gasztroélményekkel és színes játékokkal válik teljessé. A családok számára változatos programokkal készül a Segélyszervezet: a kilátogató felnőttek és gyerekek olyan játékokban próbálhatják ki magukat, mint az óriás dominó, „esélyegyenlőtlenségi” csocsó, óriás memória játék, vagy kapura dobás. A helyszíni adományozás mellett 19:30-kor mindenki részt vehet a Segélyszervezet 1353-as élőképének kirakásában is. Ezzel közösen hívjuk fel a figyelmet a szervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójára!

Este 8-kor pedig kezdődik a mozi. Nem lesz más dolga a résztvevőknek, mint egy tál popcornnal a helyszínen leheveredni a pokrócra és velünk közösen megnézni az Egy új remény című filmet!
A filmben sok szereplőnek van különleges képessége, ereje, neked azonban nem kell varázslónak lenned, hogy segíts! Csatlakozz az összefogáshoz, töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyermek iskolatáskáját!