Adományozás

A megállapodás értelmében a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. a biztosításipiac.hu platformon megkötött minden szerződés után 250 forinttal támogatja a segélyszervezetet. Az éves felajánlás összegét a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. minimum 10 millió forintban garantálja.

 

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. közötti stratégiai partnerség a pénz adományozásánál jóval szorosabb együttműködés alapjait teszi le. A vállalat és a segélyszervezet folyamatosan egyeztetnek a további közös karitatív kezdeményezések kapcsán, mint például a karácsonyi ételosztás, az adománygyűjtés, illetve a vállalati önkéntesség.

 

„2024 jól kezdődik számunkra, hiszen egy új, hosszútávon gondolkozó stratégiai partner csatlakozott közösségünkhöz. A Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt. elkötelezettségét jól mutatja, hogy a biztosítások számának növekedésével évről évre növekvő mértékben kívánja támogatni a rászorulókért végzett munkánkat. Kiemelt célkitűzésünk, hogy esélyt kínáljunk a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára, és a most megkötött megállapodás keretében kapott összeget is erre fordítjuk majd” – mondta el a bejelentés kapcsán Lehel László, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója.