fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

Élelmiszerből és higiéniás eszközökből álló szállítmánnyal segít Harkivban és a környező településeken Segélyszervezetünk a Philip Morris Magyarország támogatásával. A Magyarországról küldött 39 raklapnyi segélyárut a háborútól szenvedő nők, gyermekek, idősek és fogyatékkal élők között osztotta ki helyi partnerszervezetünk. A segélyszállítmány mintegy 3500 embernek nyújtott azonnali segítséget.

ökumenikus segélyszervezet

A vállalat támogatásának részeként Kárpátalján élő háborús menekültek, illetve menekülteket befogadó családok is segítséget kapnak. Összesen 69 tonna tüzelőanyagot osztanak ki az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai 230 család számára, háztartásonként 300 kg brikettet adományozva a téli hónapok átvészeléséhez.

A Philip Morris Magyarország és anyavállalata a háború kitörése óta támogatja a humanitárius erőfeszítéseket, segítséget nyújt ukrajnai munkavállalóinak, és Ukrajna teljes lakosságának.

Ukrajnai menekülteket segítő munkánkról az ukrajna.segelyszervezet.hu oldalon található bővebb információ, illetve az ott feltüntetett 11705008-20464565 számlaszámon fogadunk pénzadományokat.