Adományozás

Látványos installációval, önkéntesekkel, szakemberekkel és kreatív eszközökkel települtünk ki a 26. ALDI Női Futógálán, ahol a kapcsolati erőszak elleni küzdelem fontosságára hívtuk föl a figyelmet. A szeretet nem árt mottójú kampányunk keretében megvalósuló akcióval arra kívántunk rávilágítani, hogy a kapcsolati erőszak egyetlen formája sem elfogadható és van segítség az érintettek számára! A segítségnyújtással kapcsolatos információk megtalálhatók a mindenki által könnyen elérhető www.aszeretetnemart.hu honlapon, akár anonim tanácsadás formájában is.

Siklósi Gergely olimpiai ezüstérmes párbajtőröző segélyszervezetünk önkénteseként vett részt a figyelemfelhívó akcióban, valamint a 3×2 km-es váltó csapat tagjaként rajthoz is állt A szeretet nem árt feliratú futómezben.

A versenyközpont mellett található sátrunknál a verseny ideje alatt bárki bekapcsolódhatott a kapcsolati erőszak elleni figyelemfelhívó akcióba egy kitűző kirakásával, lemosható tetoválás felrakásával, vagy egy poszt üzenettel. Ugyanitt volt kiállítva a korábbi kampányainkból jól ismert hatalmas matrjoska baba installáció is. Szervezetünk célja az volt, hogy a versenyen megszólított futók és szurkolók közül sokan megosszák közösségi oldalaikon a kreatív eszközök segítségével az üzenetüket: A szeretet nem árt!