fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

Idén is csatlakozott a Tesco Segélyszervezetünk Adventi Adománygyűjtéséhez. A kampány ideje alatt, november 14. és december 24. között az áruházlánc vásárlói a hagyományos és önkiszolgáló kasszáknál található 250 forintos adománykuponok vásárlásával tudják támogatni a munkánkat. A kuponok december 1-től 24-ig online is elérhetők lesznek a Tesco Otthonról felületén 250, 500, valamit 1000 forint értékben. Kovács „Kokó” István, olimpiai bajnok ökölvívó, az Segélyszervezetünk jószolgálati nagykövete mellett önkéntesként idén Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó és Wolf Kati énekes is a kampány mellé álltak.

A karácsony előtti hetekben jellemzően többet költünk, mint máskor, hiszen nemcsak élelmiszerrel, hanem ajándékokkal is készülünk az év végi ünneplésre. Három év alatt azonban már harmadik alkalommal kell szembenéznünk a mindennapjainkat érintő komoly kihívásokkal, ami leginkább azokat érinti, akiknek egyébként is szükségük van segítségre. A Tesco idén tizenharmadik alkalommal vesz részt az Adventi Adománygyűjtésünkben, melynek keretein belül az áruházlánc vásárlói november 14. és december 24. között közel 200 Tesco áruház hagyományos és önkiszolgáló kasszáinál árusított 250 forintos adománykuponok megvásárlásával járulhatnak hozzá a nehéz helyzetben levő családok és gyermekek támogatásához. A december 1-től 24-ig tartó időszakban pedig online elérhető 250, 500, valamint 1000 forint értékű kuponokból is választhatnak jótékony célra. Az adománykuponos gyűjtés részleteit Wolf Kati, Gyurta Dani és Kovács „Kokó” István mondják el az alábbi videóban:

Tavaly 85 millió forint folyt be a Tescónál advent idején megvásárolható adománykuponokból. Az összegből Segélyszervezetünk így egy újabb egész éven át ételt, otthont és esélyt tudott nyújtani a hátrányos helyzetű családoknak és gyermekeknek, valamint a járványhelyzet miatt bajbajutottaknak. Az áruházlánc az Adventi Adománygyűjtés mellett többek között szervezetünk Kapaszkodó programját is rendszeresen támogatja, stratégiai partnerként pedig az ukrajnai menekülteknek nyújtott azonnali, közös segítséggel nemrég új szintre emelte együttműködését Segélyszervezetünkkel.