Adományozás
Köszönjük, hogy szerda este közel 200 fő részvételével egy csodálatos összefogásnak lehettünk részesei az Együtt- Értük! Jótékonysági koncert keretébe Hagyományok Házában. A jegybevételből és a helyszíni adományokból összesen 1 728 422 forintot gyűjtöttünk össze, amit a földrengés károsultjainak megsegítésére fordítunk.

A március 22-én, szerda 19:00 órakor a Hagyományok Házában (1011 Budapest, Corvin tér 8.) tartott Együtt, Értük című jótékonysági koncerten a világzene, énekelt versek, régi zene és egyéb műfajok olyan ismert előadói léptek föl, mint:

Mint ismeretes, több mint egy hónappal a természeti katasztrófa után is a törökországi földrengés által legsúlyosabban érintett Hatay tartományban dolgoznak  munkatársaink. A saját illetve a nemzetközi partnerszervezeteink felmérései egyaránt azt mutatják, hogy a szükségletek továbbra is óriásiak, több mint egy millióan élnek szükségszállásokon, az ő ellátásuk továbbra is napi szintű kihívás. Rengeteg a felügyelet nélküli gyermek, nincs iskola és nincs oktatás sem. A helyzet a régió fővárosában, Antakyában a legsúlyosabb, hiszen itt az épületek 90%-a lakhatatlanná vált, a még álló épületek pedig tovább sérülnek az azóta is folyamatos utórengések következtében. Az első napoktól megkezdett segítségnyújtás keretében eközben Szíriában helyi partnerszervezeteinken keresztül támogatjuk a bajbajutottakat.