fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

A háborús menekülteket segítő, egész országot megmozgató összefogást szeretné segíteni a FOXPOST. A Magyarországon több mint 400 csomagautomatával rendelkező vállalat azoknak kíván segíteni szolgáltatásával, akik bár szeretnének adományozni, de nem tudják eljuttatni felajánlásaikat a megfelelő helyre. A csomagküldő szolgálat a beérkező felajánlásokat telephelyein gyűjti össze, ahonnan az Ökumenikus Segélyszervezet szállítja el a bajbajutottakhoz.

Fontos, hogy kizárólag élelmiszert várnak az akció szervezői! Ruhát és egyéb tárgyi adományokat nem. A Határtalan segítség kampány keretén belül A vásárolj be egy menekült családnak! akcióban a következő árukból összeállított csomagokat fogadnak köszönettel: szárnyas étel konzerv, marha étel konzerv, halkonzerv, sertés étel konzerv, húsmentes konzerv, 1 csomag keksz, tészta, gyerek – bébiétel üveg, 4 db müzliszelet, zacskós leves, tea, 4 db táblás csokoládé, instant kávé, kakaó, illetve 10 db-os papír zsebkendő és nedves törlőkendő.

Az adományokat megfelelően be kell csomagolni, a dobozt vagy nejlont jól lezárni, és a FOXPOST honlapjáról letölthető, vagy az automaták adományrekeszeiben is megtalálható adománymatricát rá kell ragasztani, amin meg kell jelölni, hogy mit tartalmaz az adomány. A csomag maximális súlya 25 kg, mérete pedig 37,5 cm x 36 cm x 61 cm lehet. A csomagautomaták kijelzőjén az ’Adományrekesz nyitása’ gombbal kinyíló rekeszbe kell elhelyezni a felajánlásokat.