Adományozás

Az Iskolakezdés együtt! segélyakciónk második hetében megkezdődött az első adománycsomagok összeállítása. Idén is gyermekenként 10 ezer forint értékű, minőségi tanszerekből összeállított, személyre szabott csomagokkal szeretnénk támogatni a nehéz sorsú iskolásokat. 

Az első csomagok összeállításában önkéntesként segítettek: Wolf Kati énekes, a kampány arca, Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó, Mezei Léda Réka színész, Vitányi Judit műsorvezető és Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója. Az ismert önkénteseink a karitatív szervezet Országos Segélyközpontjának udvarán tanszercsomagokból rakták ki a 1353-as adományvonal számait, ezzel hívva fel a figyelmet az összefogásra, az adományozás lehetőségére.

 

Az összefogáshoz idén is a megszokott módokon lehet csatlakozni. A 1353-as adományvonalon, melynek tárcsázása hívásonként vagy SMS-enként 250 forint támogatást jelent. Szintén elérhető már az online adományozási felületünk a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon, ahol néhány kattintással és egy bankkártyával tetszőleges összeget lehet adományozni. A nagyobb postákon a csekkbefizetés mellett gyűjtőperselyekbe is várjuk az adományokat.