fbpx
Rendkívüli áradások Líbiában - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás

Már csak néhány nap van a becsengetésig! Ismert önkénteseink Iskolakezdés együtt segélyakciónkhoz kapcsolódó támogatói pólóinkat viselve segítenek felhívni a figyelmet arra, hogy akkor a legnehezebb az iskolatáska, amikor üres. Kampányunk célja 2000 olyan gyermek támogatása, akiknek már az első becsengetés előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál, mert családjuk nem tudja biztosítani számukra a szükséges iskolaszereket. A legszegényebb gyermekek számára e csomagok többet jelentenek ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha esélyt kínál arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba.

Csatlakozz az összefogáshoz, hogy egy gyereknek se azért legyen nehéz az iskolatáskája, mert üres! Most támogatói pólók vásárlásával is segíthetsz, ha ide kattintasz.

A weboldalon leadott rendelések után a gyártó darabonként 2500 forint adományt utal át Segélyszervezetünk számára. A jó ügy pénzadománnyal történő támogatása mellett pedig az egyedi termékkel mások figyelmét is fel lehet hívni a nehéz sorsú gyerekek támogatásának fontosságára.