Adományozás

Az ország összefogásának hála megtelt a 2000. iskolatáska is!

Köszönjük minden adományozónknak és önkéntesünknek, akik idén csatlakoztak az augusztus közepén meghirdetett Iskolakezdés együtt! segélyakciónkhoz. A 1353-as adományvonalra mintegy 50.000 hívás, azaz 25 millió forint érkezett, online pedig 7 millió forint támogatás folyt be. Adományozóinknak és stratégiai partnereink támogatásának köszönhetően mind a 2000 támogatott gyermek teli iskolatáskával, minőségi tanszerekkel, örömmel és eséllyel kezdhette meg a 2023/24-es tanévet szeptember elsején.

Idén is meghirdetjük Iskolakezdés együtt! segélyakciónkat

Célunk 2000 olyan gyermek támogatása, akiknek már az első becsengetés előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál, mert családjuk nem tudja biztosítani számukra a szükséges iskolaszereket. A jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben talán most még több család várja tele aggodalmakkal az őszt. Mégis hiszünk benne, hogy az összefogás erejével idén is segíteni tudunk legalább kétezret azok a gyermekek közül, akik a legnehezebb helyzetben vannak.

Pénzadományokat gyűjtünk, hogy minden gyermeknek személyre szabott, minőségi tanszercsomagokat tudjunk átadni tanévkezdésig. Munkatársaink a nyár folyamán idén is a legszegényebb családokból választották ki az adománygyűjtésből támogatni kívánt gyerekeket a szervezet intézményeinek látóköréből.

Kedvezményes beszerzési lehetőségeinknek köszönhetően 10 ezer forintból már komoly segítséget jelentő csomagot tudunk összeállítani, így valóban minden kis segítség számít!

Csatlakozz az összefogáshoz, töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyermek iskolatáskáját!  

 

Idén is meghirdetjük Iskolakezdés együtt! segélyakciónkat
A legszegényebb gyermekek számára e csomagok többet jelentenek ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha esélyt kínál arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba.
Iskolakezdés együtt - 2023

Iskolakezdés együtt - 2023

32 480 840 Ft cél: 20 000 000 Ft
162%
0 nap van hátra a kampányból
731 támogató

Támogasd a rászoruló gyerekek tanévkezdését egyedi készítésű póló vásárlásával!

Egyedi tervezésű támogatói póló, pulóver, bögre, vászontáska, de akár baseball sapka vagy hátizsák vásárlásával is is lehet csatlakozni a segélyakciónkhoz. A különféle termékeket a Pólómánia weboldalán található – a kampányhoz kapcsolódó – minták használatával lehet egyedivé tenni. A https://polomania.hu/iskolakezdes  weboldalon leadott rendelések után a gyártó darabonként 2500 forint adományt utal át a Segélyszervezet számára.
Csatlakozz az összefogáshoz, töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyermek iskolatáskáját! Csatlakozom!

Több mint segély: ESÉLY

A csomagok összeállításához szükséges pénzen felül beérkező adományokat idén is a gyermek felzárkózását elősegítő egész éves munkánk támogatására fordítjuk. Kapaszkodó programunk keretében az ország 20 pontján több mint 3000 gyermek számára biztosítunk rendszeres fejlesztő foglalkozásokat a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Programunk a járványhelyzet alatt sem szünetelt, sőt: munkatársaink minden rendelkezésre álló eszközzel segítettek a gyermekeknek, hogy be tudjanak kapcsolódnia digitális oktatási rendbe. Kapaszkodó 2.0 néven speciális programot indítottunk a felhalmozott lemaradások leküzdésére azoknak a gyermekeknek, akik körülményeik miatt kevésbé hatékonyan tudtak bekapcsolódni a digitális oktatásba.

Több mint segély: <b>ESÉLY</b>

Az igazi felzárkózáshoz rendszeres segítség kell!

Kapaszkodó programunk keretében egész évben segítjük a gyerekeket a hátrányok leküzdésében. Szakemberienk szerint 6 hónap alatt már jelentős és tartós eredmények érhetők el! Keresünk olyan rendszeres adományozókat, akik fix havi adománnyal fél éven keresztül hozzá tudnak járulni a fejlesztő foglalkozások költségeihez.

Csatlakozz rendszeres adományozói közösségünkhöz, segítsd rendszeres, havi adománnyal munkánkat! Én is segítek
Partnereink az Iskolakezdés együtt akcióban