Adományozás

Töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyerek iskolatáskáját!

Idén is meghirdetjük Iskolakezdés együtt! segélyakciónkat. Célunk olyan gyermekek támogatása, akiknek már az első becsengetés előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál, mert családjuk nem tudja biztosítani számukra a szükséges iskolaszereket. A járványhelyzet miatt most még több család került nehéz anyagi helyzetbe, így korábbi célkitűzésünket megduplázva idén 2000 gyermeket szeretnénk támogatni.

Pénzadományokat gyűjtünk, hogy minden gyermeknek személyre szabott, minőségi tanszercsomagokat tudjunk átadni tanévkezdésig. 10 ezer forintból már komoly segítséget jelentő csomagot tudunk összeállítani, így valóban minden kis segítség számít!

A legszegényebb gyermekeknek számára e csomagok többet jelentenek ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha esélyt kínál arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba.
Iskolakezdés együtt - 2021

Iskolakezdés együtt - 2021

53 221 112 Ft cél: 20 000 000 Ft
266%
0 nap van hátra a kampányból
840 támogató
Csatlakozz az összefogáshoz, töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyermek iskolatáskáját! Csatlakozom!

Több mint segély: ESÉLY

A csomagok összeállításához szükséges pénzen felül beérkező adományokat idén is a gyermek felzárkózását elősegítő egész éves munkánk támogatására fordítjuk. Kapaszkodó programunk keretében az ország 20 pontján több mint 3000 gyermek számára biztosítunk rendszeres fejlesztő foglalkozásokat a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Programunk a járványhelyzet alatt sem szünetelt, sőt: munkatársaink minden rendelkezésre álló eszközzel segítettek a gyermekeknek, hogy be tudjanak kapcsolódnia digitális oktatási rendbe. 2020-ban Kapaszkodó 2.0 néven speciális programot indítottunk a veszélyhelyzet alatt felhalmozott lemaradások leküzdésére azoknak a gyermekeknek, akik körülményeik miatt kevésbé hatékonyan tudtak bekapcsolódni a digitális oktatásba.

Több mint segély: <b>ESÉLY</b>

Az igazi felzárkózáshoz rendszeres segítség kell!

Kapaszkodó programunk keretében egész évben segítjük a gyerekeket a hátrányok leküzdésében. Szakemberienk szerint 6 hónap alatt már jelentős és tartós eredmények érhetők el! Keresünk olyan rendszeres adományozókat, akik fix havi adománnyal fél éven keresztül hozzá tudnak járulni a fejlesztő foglalkozások költségeihez.

Csatlakozz rendszeres adományozói közösségünkhöz, segítsd rendszeres, havi adománnyal munkánkat! Én is segítek
Partnereink az Iskolakezdés együtt akcióban