Adományozás

Köszönjük – megtöltöttük a 2000 iskolatáskát!

Idén is meghirdetjük Iskolakezdés együtt! segélyakciónkat. Célunk olyan gyermekek támogatása, akiknek már az első becsengetés előtt rosszabbak lennének az esélyei társaiknál, mert családjuk nem tudja biztosítani számukra a szükséges iskolaszereket. A járványhelyzet miatt most még több család került nehéz anyagi helyzetbe, így korábbi célkitűzésünket megduplázva idén 2000 gyermeket szeretnénk támogatni.

Pénzadományokat gyűjtünk, hogy minden gyermeknek személyre szabott, minőségi tanszercsomagokat tudjunk átadni tanévkezdésig. 10 ezer forintból már komoly segítséget jelentő csomagot tudunk összeállítani, így valóban minden kis segítség számít!

A legszegényebb gyermekeknek számára e csomagok többet jelentenek ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha esélyt kínál arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba.
Iskolakezdés együtt

Iskolakezdés együtt

20 666 505 Ft cél: 20 000 000 Ft
103%
0 nap van hátra a kampányból
2139 támogató
Csatlakozz az összefogáshoz, töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyermek iskolatáskáját! Csatlakozom!

Több mint segély: ESÉLY

A csomagok összeállításához szükséges pénzen felül beérkező adományokat idén is a gyermekek felzárkózását elősegítő egész éves munkánk támogatására fordítjuk. Kapaszkodó programunk keretében az ország 13 pontján több mint 2000 gyermek számára biztosítunk rendszeres fejlesztő foglalkozásokat a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez.  Programunk a járványhelyzet alatt sem szünetelt, sőt: munkatársaink minden rendelkezésre álló eszközzel segítettek a gyermekeknek, hogy be tudjanak kapcsolódnia digitális oktatási rendbe. Az év második felétől Kapaszkodó 2.0. néven speciális programot indítottunk a veszélyhelyzet alatt felhalmozott lemaradások leküzdésére azoknak a gyermekeknek, akik körülményeik miatt kevésbé hatékonyan tudtak bekapcsolódni a digitális oktatásba.

Több mint segély: <b>ESÉLY</b>
Partnereink az Iskolakezdés együtt akcióban