Adományozás

Köszönjük! Megtelt a 2000 iskolatáska

Idén is sikerrel zárult az Iskolakezdés együtt! segélyakciónk

A támogatóinknak és adományozóinknak köszönhetően  személyre szabott tanszerekkel megtelt a 2000. iskolatáska is.

Szeretnénk köszönetet mondani azoknak az adományozóinknak, akik kampányunk során ezúttal is elkötelezetten támogatták munkánkat.

Az augusztusi segélyakció mellett az Ökumenikus Segélyszervezet idén is vállalja, hogy a célként kitűzött kétezer gyermek iskolakezdési támogatásához szükséges összegen felül beérkező pénzadományból a szervezet országos intézményhálózatának Kapaszkodó programjaiban részt vevő, több ezer diák felzárkózását támogatja egész évben; rendszeres fejlesztő foglalkozásokat szervezve számukra a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez.

 

Idén is sikerrel zárult az Iskolakezdés együtt! segélyakciónk
A legszegényebb gyermekek számára e csomagok többet jelentenek ajándéknál: egy jó minőségű tolltartó, füzetcsomag, tornazsák vagy ünneplő ruha esélyt kínál arra, hogy ők is büszkén és örömmel ülhessenek be az iskolapadba.
Iskolakezdés együtt - 2022

Iskolakezdés együtt - 2022

37 166 772 Ft cél: 20 000 000 Ft
186%
0 nap van hátra a kampányból
331 támogató
Csatlakozz az összefogáshoz, töltsük meg együtt 2000 rászoruló gyermek iskolatáskáját! Csatlakozom!

Több mint segély: ESÉLY

A csomagok összeállításához szükséges pénzen felül beérkező adományokat idén is a gyermek felzárkózását elősegítő egész éves munkánk támogatására fordítjuk. Kapaszkodó programunk keretében az ország 20 pontján több mint 3000 gyermek számára biztosítunk rendszeres fejlesztő foglalkozásokat a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Programunk a járványhelyzet alatt sem szünetelt, sőt: munkatársaink minden rendelkezésre álló eszközzel segítettek a gyermekeknek, hogy be tudjanak kapcsolódnia digitális oktatási rendbe. Kapaszkodó 2.0 néven speciális programot indítottunk a felhalmozott lemaradások leküzdésére azoknak a gyermekeknek, akik körülményeik miatt kevésbé hatékonyan tudtak bekapcsolódni a digitális oktatásba.

Több mint segély: <b>ESÉLY</b>

Az igazi felzárkózáshoz rendszeres segítség kell!

Kapaszkodó programunk keretében egész évben segítjük a gyerekeket a hátrányok leküzdésében. Szakemberienk szerint 6 hónap alatt már jelentős és tartós eredmények érhetők el! Keresünk olyan rendszeres adományozókat, akik fix havi adománnyal fél éven keresztül hozzá tudnak járulni a fejlesztő foglalkozások költségeihez.

Csatlakozz rendszeres adományozói közösségünkhöz, segítsd rendszeres, havi adománnyal munkánkat! Én is segítek
Partnereink az Iskolakezdés együtt akcióban