Adományozás

Több futócsapattal, egyéni versenyzőkkel és játékos kitelepüléssel készültünk a 37. Wizz Air Budapest Félmaratonra. Idén is az évente több mint 3000 hátrányos helyzetű gyermeket segítő Kapaszkodó programunk támogatására gyűjtöttünk adományokat. Az akciónkhoz olimpiai bajnok és ismert színésznő is csatlakozott, akik az Ökumenikus Váltóban futva hívták föl a figyelmet a rászoruló gyerekek támogatásának fontosságára.

A Laufenn Trió Félmaratonon két Ökumenikus Váltó csapat is indult, melyek egyikének tagja volt Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázó és olimpiai ötpróba nagykövet, valamint Mezei Léda Rékaszínésznő. A 2,3 km-es Lágymányosi-körön az Ökumenikus Segélyszervezet több önkéntese illetve munkatársa állt rajthoz egyéni versenyzőként.

Jótékony futóink ezúttal is mezükön viselték a 1353-as adományvonal számait, és a már jól ismert „Ne csak szurkolj, segíts!” üzenetet, hogy így buzdítsák a szurkolókat az adományozásra. A verseny ideje alatt sátrunknál játékos programokkal vártuk a rendezvényre kilátogató szurkolókat és családokat. Ugyanitt pénzadománnyal is lehetett csatlakozni a felhívásunkhoz: a kihelyezett persely mellett egy HelloPay terminál segítségével bankkártyával lehet támogatásokat felajánlani.

A rászoruló gyermekeket segítő országos Kapaszkodó programunkat a 1353-as adományvonalon (250 ft / hívás) és a www.segelyszervezet.hu oldalon lehet támogatni.