fbpx
Rendkívüli áradások Líbiában - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás

Az FTC-vel még 2014-ben kötetett stratégiai együttműködés jegyében szervezetünk és a Ferencvárosi Torna Club számos közös programon vettek korábban részt – volt, hogy az FTC sportolói melegétellel és kedves szavakkal varázsolták szebbé 300 nehéz sorsú ember napját, máskor utánpótlás-labdarúgók és önkéntesek a 1353-as adományvonalat népszerűsítették.

A Ferencvárosi Torna Club és a Sportfive Hungary Kft. ez alkalommal több irányból közelítette meg a felelősségvállalás témakörét. Egyfelől a Honvéd elleni mérkőzés során minden eladott mérkőzésjegy után 100 Ft támogatást biztosítottak szervezetünk részére, ezzel is segítve a munkánkat. Mindezeken felül a helyszínen adománygyűjtést is szerveztek, mely adománygyűjtés rendkívül sikeres volt, hiszen a JátékNet, valamint a Fradi Shop is beszállt az adománygyűjtésbe, mint támogató.

Míg a JátékNet háromszáz db 8 db-os tömzsi zsírkrétával és kétszáz db 12 db-os kavicskrétával járult hozzá az adománygyűjtéshez, addig a Fradi Shop huszonöt szövegkiemelővel, húsz golyóstollal, negyvenöt ceruzakészlettel, harminc vonalzóval és huszonöt kártyatartóval támogatta az Iskolakezdés együtt! kampányunkat. Köszönjük!