Adományozás

Már online is rendelhető a SAUSKA szeretet.éhség. cuvée, mellyel jótékony célokat támogathatnak a vásárlók. A SAUSKA Borászat és segélyszervezetünk partnerségének gyümölcse 2019-es országos adventi adománygyűjtésünkön mutatkozott be először. Az elmúlt években vállalati partnereink számára volt lehetőség a bor megvásárlása, ami a karácsonyi üzleti ajándékcsomagokba került bele. Mostantól viszont már a SAUSKA Borászat webshopján https://sauska.hu/hu/bor/sauska-szeretetehseg-2014 magánszemélyek számára is elérhető, így bárki vásárolhat – akár ajándékba – a különleges italból.

A szeretet.éhség cuvée 2014-es évjáratú, energikus, üde villányi vörösbor, kékfrankos, merlot és cabernet franc házasítása. Illatában fahéj és érett vörösbogyós gyümölcsök. Kortyában fekete ribizli és szeder után finom orientális fűszerek tűnnek fel. Játékos savait szépen integrált fa foglalja keretbe, könnyed testtel és gyümölcsös lecsengéssel.

Az idén új címkét kapott bort szeptember 23-án, a Budapest Borfesztiválon meg is kóstolhatták a látogatók a SAUSKA standjánál, melyet a borászat tulajdonosa, Sauska Krisztián, illetve ügyvezetője Pohl Péter személyesen mutattak be. Aa bor népszerűsítésébe a helyszínen olyan neves önkénteseink is bekapcsolódtak mint Wolf Kati énekesnő, Nagy Ervin színművész vagy Siklósi Gergely olimpiai ezüstérmes párbajtőrvívó.

A SAUSKA Borászat minden megvásárolt palack után 1000 forinttal támogatja segélyszervezetünk rászoruló családokat, gyermekeket segítő munkáját.

ökumenikus segélyszervezet