fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

Folytatva az eddigi évek hagyományát – immár 11. alkalommal – idén is jótékonysági különkiadással jelentkezik a Fókusz. December 23-án Segélyszervezetünknek gyűjt majd adományt a műsor. Az adásban láthatóak lesznek majd ismert sportolók, színészek, énekesek – köztük Nagy Ervin, Wolf Kati, Katus Attila, Szabados Ági, Nagy Viktor, Mezei Léda, Szakács Gergő és az idei X-Faktor finalistái, Kiss Kevin és Mihályfi Luca. Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat Fókusz élő különkiadása alatt: minden, a 1353-as adományvonalunkra érkező hívás vagy sms 250 forint adományt jelent.

Az RTL 2022-ben immár 11. alkalommal csatlakozik Adventi Adománygyűjtésünkhöz és december 23-án adománygyűjtő Fókusz különkiadással jelentkezik. Az adománygyűjtő műsor testközelből mutatja be munkánkat, és azokat a rászorulókat, kilátástalan helyzetben levő családokat és hontalanokat, akiknek az év 365 napján ételt, otthont és esélyt adunk. A többszörösére megnövekedett energia- és élelmiszerárak most ennek az egész éves segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, hiszen ezeknek a családoknak nagyobb szüksége van a segítségre, mint valaha. Az RTL ehhez szeretne hozzájárulni a Fókusz különkiadásával.

Segélyszervezetünkhöz a Fókusz munkatársai mellett ezúttal is csatlakoztak ismert sportolók, színészek és énekesek, hogy ajándékcsomagot, élelmiszert és tűzifát vigyenek a rászorulóknak. A pénteki Fókuszban feltűnik majd többek közt Nagy Ervin, Wolf Kati, Katus Attila, Szabados Ági, Nagy Viktor, Mezei Léda és az idei X-Faktor finalistái, Kiss Kevin és Mihályfi Luca.

Az adománygyűjtéshez bárki csatlakozhat Fókusz élő különkiadása alatt: 250 forint támogatást jelent minden, az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára érkező hívás vagy sms. Ha valaki nagyobb összeggel szeretne segíteni akkor a www.segelyszervezet.hu honlapon bankkártyájával könnyen megteheti.

A tavalyi adománygyűjtő műsor alatt 49 millió forint gyűlt össze, amit az RTL további 10 millió forinttal egészített ki.