Adományozás
ökumenikus segélyszervezet

December 13-án Luca-napi adománygyűjtést szervez a két csatorna azonos időben, élő adásban. 

Egymásnak adják majd a kilincset hazánk előadói és a 95.8 Sláger FM, valamint a Sláger TV műsorvezetői a december 13-ai adománygyűjtő nap keretében. A gigaméretű adománygyűjtő nap műsorvezetői Pordán Petra, Kiss Orsolya ’Kisó’ és Somogyi Zoltán lesznek, akik nemcsak az éter hullámhosszán buzdítják adakozásra a hallgatókat, de élő adásban a Sláger TV-n is igyekeznek majd segíteni a munkánkát.

A stúdióban élő zenével teszi majd meghittebbé a hangulatot Wolf Kati, Caramel, a New Level Empire frontembere, Zola, Mohamed Fatima, Király Linda és Király Viktor, valamint Kovács Áron. Mindezek mellett az ’ÉdesKettes’ műsorvezetői, Liptai Claudia és Pataki Ádám, valamint segélyszervezetünk munkatársai is vendégek lesznek a többórás adománygyűjtő nap során.

„Az adománygyűjtő nappal idén is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy karácsonykor minél több család ünnepelhessen fűtött szobában, terített asztal mellett, ajándékokkal. December 13-án egy rendkívüli adásra számíthatnak a Sláger FM hallgatói és a Sláger TV nézői, ahol az adománygyűjtés mellett az ünnepekre való hangolódás, készülődés lesz a központi téma. Persze a legfontosabb, hogy aki teheti – a lehetőségeihez mérten – segítsen a rászorulóknak. Minden, 1353-as számra indított hívás vagy SMS 250 forint adományt jelent. Bízunk benne, hogy a hallgatók és nézők népes tábora követi majd élőben a Sláger FM-en és a Sláger TV-n zajló adománygyűjtést, ahol Somogyi Zoltán, Pordán Petra és Kiss Orsi ’Kisó’ számos sztárvendéggel, élőzenével, mézeskalács- és adventi koszorúdíszítéssel, valamint Luca-napi jóslatokkal várja majd az adakozni vágyókat december 13-án, reggel 6 és 10 óra között” – adta hírül a Sláger FM és a Sláger TV.