fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

Március 25-éig meghosszabbítja a Segélyszervezetünk javára indított kuponos adománygyűjtő kampányát a Tesco, amellyel ukrajnai humanitárius segélyprogramunkat támogatja vásárlói bevonásával. A vásárlói adományokat a Tesco megduplázza, így a gyűjtés első két hetében már közel 88 millió forint gyűlt össze a segítségnyújtáshoz.

Szervezetünk humanitárius programjába stratégiai partnerünkként az elsők között csatlakozott a Tesco azonnali élelmiszeradományokkal, valamint a kuponos adománygyűjtés gyors elindításával. A kuponos gyűjtés tapasztalata alapján az áruházlánc vásárlói nagyszámban szeretnének segíteni az otthonukat elvesztő menekülőknek: a gyűjtés első két hetében már 170 ezer adománykupont vásároltak közel 44 millió forint értékben. A 250 forint értékű adománykuponok a gyűjtés hátralévő időszakában is a Tesco pénztáraknál vásárolhatók meg. Emellett 250, 500, valamint 1000 forint értékben az áruházlánc online bevásárló szolgáltatása felületén, a Tesco Otthonról oldalán továbbra is elérhetők.

A Határtalan Segítség programba a Tesco ruházati márkája, az F&F is bekapcsolódott. Március 18-án több mint 10 millió forint értékű ruhaadományt, köztük baba- és gyermekruhákat juttatott el segélyszervezetünk számára, amellyel szintén az Ukrajnából érkező menekülőket segítjük.

Segítsünk együtt a háború elől menekülőknek! Én is segítek