Adományozás

Országos Adventi Pénzadománygyűjtés 2020

2020-ban 25. alkalommal hirdetjük meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket! A sokak által az emblematikus szeretet.éhség. mézeskalácsszívről ismert összefogás negyedévszázad alatt Magyarország legnagyobb civil pénzgyűjtésévé vált.

Idén is arra kérünk, hogy csatlakozz segítő közösségünkhöz, az összefogás erejével tegyük szebbé rászorulók tízezreinek ünnepét, és ne engedjük el a kezüket a hétköznapokban sem!

 

Hogyan segítünk a járvány alatt?

Étel az éhezőknek

Étel az éhezőknek

2020-ban a járvány miatt sok esetben érintkezés nélkül adtuk, adjuk át az adományokat. Hajléktalanokat segítő intézményeink a járvány alatt is nyitva tartanak. A legszigorúbb járványügyi intézkedések betartásával, de a maszkok mögül is igazi emberi törődéssel segítjük fedélnélküli embertársainkat, az adventi időszakban is.

Otthon az otthontalanoknak

Otthon az otthontalanoknak

A járvány alatt bentlakásos otthonainkban élők teljes ellátásáról és a fertőzés elleni védekezésről is gondoskodunk - ezt karácsonykor sem tesszük másképp.

Esély az esélyteleneknek

Esély az esélyteleneknek

A digitális oktatás időszakában sok gyermek további hátrányokat halmozott fel. Adományokból működő Kapaszkodó programunk keretében gyermekek ezreinek nyújtunk esélyt a felzárkózásra országszerte.

Tudj meg többet a szeretet.éhség. adománygyűjtésről, és támogasd munkánkat!