fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás
Idén is megszervezzük hagyományos adventi-karácsonyi szeretetvendégségünket. Hat napon át, december 18. és 23. között naponta 1000 adag ételt osztunk ki önkénteseink, támogatóink és munkatársaink a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára. A szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.
ökumenikus segélyszervezet

December 18-23 között minden nap 1000 adag meleg étellel, süteménnyel, gyümölccsel, szaloncukorral várjuk a rászorulókat budapesti szeretetvendégségünkön. Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató mellett önkéntesként számtalan színész és sportoló, valamint vállalatcsoport önkéntese kapcsolódott be a rászorulók fogadásába.

Gáncs Kristóf kommunikációs igazgatója elmondta: „A karácsony előtti szeretetvendégség évtizedek óta része segélyszervezetünk ünnepi segélyakciósorozatának, de talán még soha nem volt ennyire fontos, mint ebben az évben, amikor a megélhetési költségek emelkedése miatt még több család számára lesz nehéz a karácsony. Nagyon hálásak vagyunk támogatóinknak, adományozóinknak és önkénteseinknek, hogy a nehézségek ellenére is együtt segítenek velünk, és hogy az összefogás erejével emberek ezreinek ünnepét tehetjük szebbé!”  

A fővárosi ételosztás kapcsolódik Segélyszervezetünk országos Adventi Adománygyűjtéséhez. Ünnepi segélyakcióinkat és egész éves rászorulókért végzett munkánkat a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni!  Az adományvonalra 1 hívás 250 forint, így 6 hívás egy tál meleg ételt jelenthet egy rászorulónak!