Adományozás

Az erőszak nem elfogadható!

Kérj segítséget tanácsadóinktól!

Az anonim tanácsadás menete

Hisszük, hogy kell egy felület, ahol lehet beszélgetni, kérdezni, információt, segítséget kérni a bántalmazással kapcsolatban. 

Ezért hoztuk létre ezt az oldalt, melyen keresztül névtelenül, biztonságos módon, teljes titoktartás mellett tudsz kapcsolatba lépni a Segélyszervezet tanácsadóival: jogásszal, pszichológussal, szociális munkással. A segítség vagy tanácskérés teljesen anonim: nem szükséges semmilyen személyes adatot megadnod. 

Az üzenetküldést itt, az „Üzenetet küldök”  gombra kattintva tudod elindítani. 

Az üzenetre tanácsadóink maximum 4 munkanapon belül válaszolnak. A választ csak akkor tudod majd megnézni, ha visszajössz erre az oldalra, és belépsz a jelszavad megadásával a „Bejelentkezem” gombra kattintva. Ezt követően folytathatod a párbeszédet szakértőnkkel. Ha véletlen elfelejtetted a jelszót, kérjük, küldd el nekünk üzenetedet újra.
Ha azonnali segítségre van szükséged, keresd az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszálgolatot a 06-80-20-55-20-as számon.

Kérünk, légy körültekintő, amikor használod az online felületed. Ha nem szabad, hogy mások megtudják, hogy írtál nekünk, mert az veszélyes lenne számodra, akkor kérlek, olyan jelszót adj meg, amit nem tudnak mások kitalálni. Javasoljuk, hogy inkognitó ablakban látogasd honlapunkat, így a böngésződ nem naplózza, hogy az oldalon jártál. A tanácsadásra vonatkozó felhasználói feltételeket, illetve az adatkezelésre vonatkozó információkat kérjük, mindenképpen olvasd át ide kattintva, mielőtt kapcsolatba lépsz velünk.

A program az AVON és a Vodafone Magyarország Alapítvány támogatásával valósult meg