Adományozás

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a rászoruló gyermekeknek!

3000 nehéz sorsú gyermeknek nyújtunk kapaszkodót

Rászoruló gyermekek ezreinek adunk ESÉLYT országszerte szegénység okozta hátrányaik leküzdésére.

Kapaszkodó gyermekfejlesztő programunk keretében központjainkban összesen több mint 3000 nehéz körülmények között élő gyermekkel foglalkozunk rendszeresen. Olyan gyerekekkel, akik segélyszervezetünk támogatása nélkül nem indulhatnának társaikkal egyenlő esélyekkel az életben. Gyerekekkel, akiknek nem lennének meg a szükséges eszközeik a tanuláshoz; akik nem járhatnának az iskolán kívüli korrepetálásra, fejlesztő foglalkozásokra. Gyerekekkel, akik soha nem élhetnék meg a felhőtlen nyári táborozás varázslatos élményét.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is célzott adománygyűjtést indítunk gyermekek felzárkózását segítő rendszeres foglalkozásaink és nyári táboraink támogatására.

3000 nehéz sorsú gyermeknek nyújtunk kapaszkodót

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a rászoruló gyermekeknek!

Óriási segítséget jelentenek segélyszervezetünk számára azok az adományozók, akik elkötelezetten, hónapról hónapra támogatják munkánkat. A kiszámítható rendszerességgel érkező adományok teszik lehetővé, hogy olyan hosszú távú programokat tervezzünk és működtessünk, melyek nemcsak átmeneti segítséget, hanem valódi kitörési pontokat is tudnak kínálni a szegénységből a nélkülöző gyermekeknek, családoknak.

Így segítünk Kapaszkodó programunk keretében

Biztos Kezdet Gyermekházak

Biztos Kezdet Gyermekházak

Már a születéstől segítjük a legkisebbek egészséges fejlődését, a hátrányok kialakulásának megelőzését. Nem lehet elég korán kezdeni!

Jelenlét Pontok és Tanoda program

Jelenlét Pontok és Tanoda program

A gyermekek pedagógusoktól és fejlesztő szakemberektől kapnak segítséget a hátrányaik ledolgozásához. A digitális, modern eszközökkel játék a tanulás!

Családok Átmeneti Otthona

Családok Átmeneti Otthona

Átmeneti otthonainkban mindent megteszünk, hogy a gyerekek a megtapasztalhassák az otthon biztonságát, és családjukkal együtt esélyt kaphassanak a továbblépésre. Minden korosztályból vannak „gyerekeink” az újszülöttől, a középiskolásig.

Országos Segélyközpont

Országos Segélyközpont

Segélyközpontunk nélkülöző családok és gyermekek tízezreit támogatja évente élelmiszerrel, ruhával, tanszerrel.

Bentlakásos és napközis nyári táborok

Bentlakásos és napközis nyári táborok

Táborainkban az élmények mellett a lemaradások behozására, a játékos gyerekfejlesztésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Azért egy kis mókára mindig marad idő!

Számok tükrében

Így nyújthatunk kapaszkodó az adományokból

3000 forint

3000 forint

3000 forintból egy családok átmeneti otthonában élő gyermek 3 napi étkezéséhez tudsz hozzájárulni.

Segítek
6000 forint

6000 forint

6000 forinttal egy gyermek egyéni fejlesztésen való részvételéhez járulhatsz hozzá (pl. mozgásfejlesztés, fejlesztő pedagógus vagy logopédus által tartott foglalkozás).

Segítek
9000 forint

9000 forint

9000 forinttal hozzájárulhatsz egy gyermek 1 órás pszichológiai tanácsadáson való részvételéhez.

Segítek
12 000 forint

12 000 forint

12 000 forintból egy élményprogramon való részvételt tudunk biztosítani egy gyermeknek (pl. kirándulás, kalandpark, gyermeknap).

Segítek
50 000 forint

50 000 forint

50 000 forintból egy gyermek 4 napos napközis táborban való részvételének programköltségét tudjuk fedezni.

Segítek
Nyújtsunk együtt kapaszkodót a nehéz körülmények között élő gyermekeknek! Én is segítek
Egy történet a 3000-ből

Egy történet a 3000-ből

Mária és családja a miskolci átmeneti otthonunkban talált biztonságos menedéket, amikor lakhatási problémába ütköztek. Egyik gyermekük ráadásul súlyos beszédhibában szenvedett, a legidősebb gyermekeknek pedig komoly elmaradásai voltak az iskolai felkészülésben.
Logopédus szakemberünknek köszönhetően Gyuszika már magabiztosan beszél, a felkészítőre járó idősebb testvérei pedig nemcsak hogy jól teljesítenek az órákon, egyikük kitűnő is lett legutóbb.

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a rászoruló gyermekeknek! Én is segítek

Itt segítünk

ökumenikus segélyszervezet