Adományozás
Rendszeres Adományozói Közösség

Rendszeres Adományozói Közösség

Segítség az év 365 napján

Óriási segítséget jelentenek segélyszervezetünk számára azok az adományozók, akik elkötelezetten, hónapról hónapra támogatják munkánkat. A kiszámítható rendszerességgel érkező adományok teszik lehetővé, hogy olyan hosszú távú programokat tervezzünk és működtessünk, melyek nemcsak átmeneti segítséget, hanem valódi kitörési pontokat is tudnak kínálni a szegénységből a nélkülöző gyermekeknek, családoknak.

Segítség az év 365 napján
Csatlakozz Te is rendszeres támogatói közösségünkhöz! Rendszeres adományozást indítok

Miért érdemes rendszeres adományozást indítani?

Nemcsak a leghatékonyabb, hanem a legkényelmesebb módja is a támogatásnak, ha rendszeres adományozói közösségünkhöz csatlakozol: 

•    Egyszeri regisztrációval és banki megbízással az általad meghatározott összeg kerül levonásra bankszámládról minden hónapban.
•    Minden levonáskor automatikus visszaigazolást kapsz emailben, hogy adományod megérkezett. Ez az a pillanat, amikor jogosan érezheted azt, hogy bármi is történjék a következő hónapban, te máris rengeteget segítettél 🙂
•    Természetesen semmilyen kötöttség nincs, bármikor felmondható a megbízás.

Minden egyes tagját nagyra értékeljük annak az egyre növekvő adományozói közösségnek, akik rendszeresen támogatják munkánkat:

•    Rendszeres adományozóink negyedévente hírlevelet kapnak hírekkel, képes beszámolókkal.
•    Minden évben készülünk egy személyes ajándékkal is számukra. De ez legyen meglepetés 🙂

Egyszerű csatlakozni, csupán egy rendszeres átutalási megbízást szükséges elindítanod Bankodnál. Ha lenne bármi kérdésed, segítünk!

1, Ha rendelkezel bankkártyával, akkor a fenti gombra vagy ide kattintvaonline adományozói felületünkön egy gyors regisztráció után máris beállíthatod, hogy mennyi pénzzel és milyen gyakran szeretnéd segíteni munkánkat. Ezt követően egy biztonságos OTP Simple Pay felületen rögzítheted a megbízást bankod felé. Kattints ide rendszeres adományozás indításához!

2, Ha közvetlenül Bankodnál intézed az átutalási megbízást, akkor a 11705008-20464565 számlaszámot add meg új Rendszeres (vagy tartós) átutalási megbízás kedvezményezettjeként, az üzenet pedig legyen a Rendszeres adomány. Kérünk, ebben az esetben írj egy rövid emailt az adomany@segelyszervezet.hu címre, amelyben tájékoztatsz bennünket az adomány összegéről – ezenfelül kérjük, add meg postai és e-mail címedet, továbbá telefonszámodat, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot, és küldeni tudjuk hírleveleinket, meglepetéseinket.
Netbankodban is könnyen és gyorsan elindíthatod a rendszeres átutalást.

Ha kérdésed van…

Ha szeretnél segítséget kérni abban, hogyan tudsz bankodnál rendszeres átutalási megbízást adni vagy további információkra van szükséged, akkor keresd munkatársunkat, aki munkanapokon 9 és 12 óra között fogadja a hívásokat a 06 1-205-3955-ös számon.

Támogasd Te is havonta munkánkat! Csatlakozom az adományozói közösséghez