Adományozás

Rászoruló gyermekért futottak az Ökumenikus Segélyszervezet ismert önkéntesei a vasárnapi Telekom Vivicittá futóversenyen

A 1353 – Ne csak szurkolj, segíts! feliratú mezben induló sztárok a 10 km-es táv teljesítésével hívtak összefogásra

 

A figyelemfelhívó akcióban Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető, Mezei Léda színésznő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, Katus Attila sportaerobik világbajnok, Vanya Tímea és Som-Balogh Edina színésznők, a Segélyszervezet ismert önkéntesei és Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató is részt vett: a 13:00 órakor kezdődő 10 km-es egyéni versenyben 1353 – Ne csak szurkolj, segíts! feliratú futómezben álltak rajthoz. Az akcióhoz egyéni indulók, valamint több, a Segélyszervezetet támogató vállalati partner futócsapatai is csatlakoztak, akiknek Katus Attila tartott bemelegítőt.

A Segélyszervezet sátránál jótékonysági mezeket és egyéb sporteszközöket vásárolhattak a rendezvényre kilátogatók. Lehetőség volt perselyadománnyal, illetve egy HelloPay terminálon keresztül bankkártyával is csatlakozni az összefogáshoz.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója a rendezvényhez kapcsolódóan elmondta, hogy hosszú évek óta építik a szervezet futóközösségét, melyhez sok egyéni versenyző és számos vállalati partner munkatársa csatlakozott már eddig is.

„A mostani és a következő nagy futóversenyeken szervezett figyelemfelhívó akcióinknak az a célja, hogy minél több szurkoló váljon az Ökumenikus Segélyszervezet közösségének tagjává. Sokat segítenek ebben ismert önkénteseink, akik elköteleződésükkel mutatnak példát mindenki számára.” – fejtette ki a kommunikációs igazgató.

Hozzátette: akik személyesen nem tudtak jelen lenni, de szeretnének csatlakozni az Ökumenikus Segélyszervezet évente országosan 3000 rászoruló gyermeket segítő Kapaszkodó programjához, a 1353-as adományvonal tárcsázásával 500 forintot adományozhatnak hívásonként.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programjáról itt, a honlapunkon lehet többet olvasni, ahol nagyobb adományok felajánlására is lehetőség van.