Adományozás

Különleges adventi programra hívtunk meg egy osztálynyi rászoruló gyermeket csepeli központunkba. Az önkéntesek, munkatársak által vezetett rendezvényen a nehéz körülmények között élő gyermekek arra kaptak lehetőséget, hogy szüleiknek, testvéreiknek készíthessenek karácsonyi ajándékot. A kézműveskedés mellett a szervezetünk adventi programjaiból elmaradhatatlan mézeskalácssütés is része volt a rendezvénynek. A résztvevők karácsonyi ajándékot is kaptak meglepetésként. A foglalkozásba és az ajándékok átadásába bekapcsolódott Gáncs Kristóf, kommunikációs igazgató is 

A több mint 1200 gyermek személyre szabott karácsonyi kívánságának teljesítését hónapokig tartó előkészítő munka előzte meg. Munkatársaink intézményeik látókörében élő gyerekek karácsonyi kívánságait gyűjtötték össze. A klasszikus fiú és lány ajándékkérések (baba, távirányítós autó, társasjáték, labda, lego, könyv) mellett voltak gyerekek, akik csupán egy kis édességet, vagy éppen egy meleg takarót, télikabátot vagy éppen egy új cipőt kértek ajándékba. A kérések teljesítését támogató vállalati partnerek és magánszemélyek tették lehetővé, összesen közel 9,5 millió forint értékben, akiknek ezúton is köszönik, hogy csatlakoztak az ünnepi összefogáshoz: Asura Technologies Zrt., CÉH Zrt., Citibank, CTP Management Hungary Kft., FrieslandCampina Hungária Zrt., Gránit Bank, MBH Bank, Magyar Fejlesztési Bank, Samsung Zrt., Sauska és Társa Kft., VOLT Produkció, WHC Holding Kft.

Az adventi programok, így a mai gyermekfoglalkozás is kapcsolódik szervezetünk országos Adventi Adománygyűjtéséhez, melynek célja, hogy az ünnepeken túl, egész évben támogatni tudják a hátrányos helyzetű gyermekeket és családokat.

Én is csatlakozom az ünnepi összefogáshoz!