Adományozás

Az ünnepi segélyakciók részeként sztárok bevonásával szállított ki egész télre elegendő tűzifát egy rászorulóhoz az Ökumenikus Segélyszervezet. Sok háztartásban nemcsak télen, hanem az év egyéb időszakaiban is fontos segítség az tüzelő, hiszen sokan a főzéshez és a vízmelegítéshez is fatüzelésű eszközt használnak. A 1353-as adományvonalon csupán 250 hívás már melegen tarthatja egy család otthonát a leghidegebb téli hónapokban!

A Segélyakció indításaként a budapesti központban az önkéntesek fahasábokból rakták ki a 1353-as számot, így hívva adományozásra minél többeket. A leghidegebb téli hónapokra elegendő tűzifát Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Szuromi Tímea Masters világ és Európa-bajnok súlyemelő, Katus Attila sztáredző és Holdampf Linda műsorvezető segített kipakolni Gizi néninek, aki nagyon örült a segítségnek, és hálája jeléül még egy saját készítésű kerámiacsengővel is megajándékozta az önkénteseket.

Ha te is küldenél egy kis szív- és otthonmelengető támogatást, hívd a 1353-as adományvonalat, vagy csatlakozz Adventi Adománygyűjtésünkhöz online!