fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás
ökumenikus segélyszervezet
A Budapest-Deák téri evangélikus gyülekezet tagjai munkatársainkkal 60 rossz szociális körülmények között élő rászoruló számára adtak át mai tartósélelmiszerekből álló (tea, kávé, szaloncukor, húskészítmény, zacskós leves, zöldségkonzerv, kenyér, keksz) karácsonyi ajándékcsomagokat a budapesti Deák téri evangélikus templom udvarán.
A gyülekezettel közös adventi-karácsonyi zenés műsorral szervezett jótékonysági alkalmának hagyománya több éves múltra tekint vissza. Az adományokat a gyülekezet felajánlásából vásároltuk meg és működtünk közre a szervezésben és az átadásban.Mint ismeretes, a fent említett 60 csomagon kívül további 200 tartósélelmiszer csomag összeállítását és kiszállítását kezdtük meg a napokban, melyek közül az elsők már célba is értek rászoruló családokhoz.
ökumenikus segélyszervezet
Az adományátadás kapcsolódik az Adventi Adománygyűjtésünkhöz. Ünnepi segélyakcióinkat és egész éves rászorulókért végzett munkánkat a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni! A hívásokból valódi segítség lesz, egy 15.000 forintos élelmiszercsomag ára például 60 hívás az adományvonalra.
Csatlakozom az Adventi Adománygyűjtéshez! Segítek!
ökumenikus segélyszervezet