fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

5 cég és 50 jótékony futó részvételével a „Ne csak szurkolj, segíts!” futócsapatunknak, a 38. Telekom Vivicittá-n elért mérlege számokban kifejezve: 150 nevezés során leadott adomány, 3500 hívás a 1353-as adományvonalra, és 2 millió forint támogatás.  Az összegyűlt adományt a Segélyszervezet több, mint 3000 rászoruló gyermeket támogató, egész évben 20 helyszínen működő, Kapaszkodó programjára fordítja.

Figyelemfelhívó akciónkban Lékai-Kiss Ramóna műsorvezető, Mezei Léda színésznő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, Katus Attila sportaerobik világbajnok, Vanya Tímea és Som-Balogh Edina színésznők, a Segélyszervezet ismert önkéntesei és Gáncs Kristóf kommunikációs igazgatónk is részt vett: a 13:00 órakor kezdődő 10 km-es egyéni versenyben 1353 – Ne csak szurkolj, segíts! feliratú futómezben álltak rajthoz. Az akcióhoz egyéni indulók, valamint több, a Segélyszervezetet támogató vállalati partner futócsapatai is csatlakoztak, akiknek Katus Attila tartott bemelegítőt. Sátrunknál jótékonysági mezeket és egyéb sporteszközöket vásárolhattak a rendezvényre kilátogatók. Lehetőség volt perselyadománnyal, illetve egy HelloPay terminálon keresztül bankkártyával is csatlakozni az összefogáshoz.

Köszönjük a verseny szervezőjének, a BSI-nek az együttműködést, egyéni jótékony futóinknak, céges partnereink futócsapatainak, illetve a Segélyszervezet ismert önkénteseinek pedig a versenyen való részvételt, és azt, hogy együtt futottak egy jó cél érdekében.

Gáncs Kristóf kommunikációs igazgatónk a rendezvényhez kapcsolódóan elmondta, hogy hosszú évek óta épülő szervezetünk futóközössége, melyhez sok egyéni versenyző és számos vállalati partner munkatársa csatlakozott már eddig is.

„A mostani és a következő nagy futóversenyeken szervezett figyelemfelhívó akcióinknak az a célja, hogy minél több szurkoló váljon az Ökumenikus Segélyszervezet közösségének tagjává. Sokat segítenek ebben ismert önkénteseink, akik elköteleződésükkel mutatnak példát mindenki számára.” – fejtette ki Gáncs Kristóf.

Hozzátette: akik személyesen nem tudtak jelen lenni, de szeretnének csatlakozni az Ökumenikus Segélyszervezet évente országosan 3000 rászoruló gyermeket segítő Kapaszkodó programjához, a 1353-as adományvonal tárcsázásával 500 forintot adományozhatnak hívásonként. Kapaszkodó programunkról itt, a honlapunkon lehet többet olvasni, ahol nagyobb adományok felajánlására is lehetőség van.