Adományozás

Ha itt a vége, fuss el véle… a FOXPOST-hoz!

Mesekönyvgyűjtés rászoruló gyerekeknek

November 6-ig jó állapotú, de már nem használt mesekönyveket gyűjtünk, melyekkel olyan kisgyermekeket, vagy éppen tinédzsereket szeretnének támogatni, akiknek a mese, az olvasás, a könyvek világa luxusnak számít családjaik megélhetési nehézségei, a mindennapi terhek miatt.

Az akcióhoz könnyen lehet csatlakozni, mivel a kiválasztott könyveket a FOXPOST országosan elérhető, több mint 700 csomagautomatájának egyikébe kell csak elhelyezni.

Mesekönyvgyűjtés rászoruló gyerekeknek

Hol tudom leadni a mesekönyveket?

Hogyan tudom leadni a mesekönyvet?

Milyen könyveket várunk?

Milyen könyveket várunk?


  1. Használt, de jó állapotban lévőket (nem szakadt, nem összefirkált).

  2. Új mese- és ifjúsági könyveket.

  3. A babáknak valótól egészen a tiniknek szólókig.

Hová kerülnek a mesekönyvek?

Hová kerülnek a mesekönyvek?

Az összegyűlt könyveket intézményhálózatunkon keresztül 20 településen több mint 3000 rászoruló, többféle korosztályú gyereknek fogjuk eljuttatni.

A rászoruló gyerekekért végzett munkáról itt olvashatsz:

Bővebben
Miért csatlakozott Trokán Anna a gyűjtéshez?

Miért csatlakozott Trokán Anna a gyűjtéshez?

„Az esti meseolvasás fontos része a család mindennapjainak. Nemcsak a gyerekek szellemi fejlődését segítő, illetve a szülők és a gyerekek közti köteléket erősítő közös program, hanem bensőséges, vidám élmény is egyben, mely a kicsik egészséges lelki fejlődését segíti. A segélyakció pedig abból a szempontból is értékteremtő, hogy lehetőséget nyújt az adományozó családok gyermekeinek a szemléletformálásra. A szülők ugyanis gyermekeikkel közösen választhatják ki és együtt küldhetik el a csomagautomaták segítségével a rászoruló családok gyermekei számára a már nem használt, de jó állapotú mesekönyveiket”

Partnereink a mesekönyvgyűjtésben
  • FOXPOST
  • Bookline