Adományozás

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a legkisebbeknek

A járvány hosszú hónapjai nemcsak számunkra, de a gyermekek számára is tele voltak lemondásokkal, veszteségekkel.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen 3000 gyermek felzárkózását segítjük rendszeresen fejlesztő foglalkozásokkal, átmeneti otthonokban és hátrányos helyzetű térségekben. Erre a kapaszkodóra a járvány miatt nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen a pandémia hónapjai alatt sok gyermek esetében tovább nőttek a hátrányok, sok család került még nehezebb helyzetbe.

A Nők Lapja a Te is hős vagy! kampány keretében most azért fog össze olvasóival, hogy segélyszervezetünk minél több gyermeknek tudjon kapaszkodót nyújtani. A Te is hős vagy! kampány küldetése, hogy felhívják a figyelmet a nagyvilág számára sokszor láthatatlan helyzetekre.

Segítsünk együtt!

10 millió forintból együtt 1000 órányi fejlesztést tudunk biztosítani rászoruló gyerekeknek. Ez egy osztálynyi gyermek féléves fejlesztéséhez elegendő! Csatlakozz Te is, nyújtsunk együtt kapaszkodót a legkisebbeknek!

Cél: 1 000 órányi fejlesztés

Cél: 1 000 órányi fejlesztés

2 973 880 Ft cél: 10 000 000 Ft
30%
27 nap van hátra a kampányból
20 támogató
Mi lesz az adományokból?

Mi lesz az adományokból?

Az adományokból rendszeres fejlesztőalkalmakat biztosítunk rászoruló gyermekeknek: tantárgyi korrepetálást, készségfejlesztést, mozgásterápiát, logopédiai és gyógypedagógiai foglalkozásokat, digitális kompetenciák fejlesztését.

Az eredményes és hatékony fejlesztéshez legalább heti 1 alkalom és fél év szükséges. Már egyszeri adományod is nagy érték: 10 000 Ft lehetővé teszi, hogy egy olyan gyermek vehessen részt célzott fejlesztő alkalmon, akinek a szülei ezt nem engedhetnék meg.

Folyamatos segítség

Folyamatos segítség

A havi rendszeres adomány hatalmas segítséget jelent, hiszen a kiszámíthatóan érkező összegek teszik lehetővé a rendszeres fejlesztés biztosítását.

Támogasd egy gyermek felzárkózását Te is fél éven keresztül! A rendszeresen minimum havi 1000 Ft értékű adományozást indítók három hónapos Nőklapja.hu előfizetést kapnak egy jelképes 10 forintos előfizetési díjért cserébe (az adományozás elindítását követően a megadott e-mail címre érkezik az előfizetéssel kapcsolatos további információ).

Egyedi Adatkezelési Tájékoztató

Itt segítünk

ökumenikus segélyszervezet
Partnerünk a gyűjtésben