fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

Nyújtsunk együtt kapaszkodót a legkisebbeknek

A járvány hosszú hónapjai nemcsak számunkra, de a gyermekek számára is tele voltak lemondásokkal, veszteségekkel.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen 3000 gyermek felzárkózását segítjük rendszeresen fejlesztő foglalkozásokkal, átmeneti otthonokban és hátrányos helyzetű térségekben. Erre a kapaszkodóra a járvány miatt nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen a pandémia hónapjai alatt sok gyermek esetében tovább nőttek a hátrányok, sok család került még nehezebb helyzetbe.

A Te is hős vagy! kampány keretében összefogtunk a Nők Lapja olvasóival, hogy minél több gyermeknek tudjunk kapaszkodót nyújtani.

KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!

A kampány során beérkezett több mint kilencmillió forintból valódi esélyt kaphatnak a nehéz sorsú gyerekek! A támogatásnak is köszönhetően 900 órában tudunk tantárgyi korrepetálást, készségfejlesztést, mozgásterápiát, logopédiai és gyógypedagógiai foglalkozásokat tartani a gyerekeknek!

A Nők Lapjával közös gyűjtésünk december 31-ével véget ért, de Kapaszkodó programunkat továbbra is támogathatod, hiszen egész évben segítjük a rászoruló gyerekeket! Én is segítek
Nők Lapja - Kapaszkodó

Nők Lapja - Kapaszkodó

9 063 820 Ft cél: 10 000 000 Ft
91%
0 nap van hátra a kampányból
69 támogató
Mi lesz az adományokból?

Mi lesz az adományokból?

Az adományokból rendszeres fejlesztőalkalmakat biztosítunk rászoruló gyermekeknek: tantárgyi korrepetálást, készségfejlesztést, mozgásterápiát, logopédiai és gyógypedagógiai foglalkozásokat, digitális kompetenciák fejlesztését.

Az eredményes és hatékony fejlesztéshez legalább heti 1 alkalom és fél év szükséges. Már egyszeri adományod is nagy érték: 10 000 Ft lehetővé teszi, hogy egy olyan gyermek vehessen részt célzott fejlesztő alkalmon, akinek a szülei ezt nem engedhetnék meg.

Folyamatos segítség

Folyamatos segítség

A havi rendszeres adomány hatalmas segítséget jelent, hiszen a kiszámíthatóan érkező összegek teszik lehetővé a rendszeres fejlesztés biztosítását.

Támogasd egy gyermek felzárkózását Te is fél éven keresztül! A rendszeresen minimum havi 1000 Ft értékű adományozást indítók három hónapos Nőklapja.hu előfizetést kapnak egy jelképes 10 forintos előfizetési díjért cserébe (az adományozás elindítását követően a megadott e-mail címre érkezik az előfizetéssel kapcsolatos további információ).

Egyedi Adatkezelési Tájékoztató

Itt segítünk

ökumenikus segélyszervezet
Partnerünk a gyűjtésben